27th of June / SushiSamba - Thalia Rotterdam
19/06/2008

Vrijdag 27 juni de dag voordat Nederland Europees kampioen wordt, vieren we het alvast bij SushiSamba. Bij SushiSamba in de meest trendy club van Rotterdam, The Thalia Lounge, valt er altijd te scoren en is er geen verliezer, er is namelijk voor ieder wat wils.

SushiSamba combineert de Aziatische schoonheid en precisie met het Braziliaanse Vida Loca en sambavoetbal mentaliteit. Dit resulteert in een feest met goede muziek, afwisselend entertainment en vooral leuke mensen, die echt komen om te genieten en zich ook verheugen op de avond.

Ditmaal bestaat de SushiSamba line-up uit Marc MacRowland die momenteel hoog scoort in de housecharts met zijn hitnummer “People”, Sir Edward, Skitofrenix bekend van o.a. “You don’t love me (Work it)” met Sidney Samson en Rowel Sinester die bekende en minder bekende latinhouse hits ten gehore zullen brengen. Maar ook de liefhebbers van latijns-amerikaanse muziek komen ruim aanbod op de klanken van Mixmaster J in de bovenste zaal.

Zoals het bij SushiSamba de gewoonte is wordt  gedurende de avond gratis sushi geserveerd door onze (zelf om op te eten) sushigirls.

De avond zal verder ook weer vol staan van diverse verrassingen en leuke visuele prikkels. 

SUSHISAMBA @ ONE OF THE HOTTEST CLUBS IN ROTTERDAM.

DATE: FRIDAY THE 27TH OF JUNE

PLACE: THALIA LOUNGE

ADDRESS: KRUISKADE 31 (NEXT TO HILTON HOTEL)

TIME: 23:00-05:00

ENTRANCE PRESALE: 12,- EURO

@: Rotterdam: Velvet, www.easyticket.nl