2 YEAR ANNIVERSARY - March 28th
12/03/2008

Het is alweer 2 jaar geleden dat SushiSamba werd geboren en nog steeds is het een van de leukste concepten die Nederland rijk is. Met een trouwe harde kern bezoekers en elke maand nieuwe gezichten wordt er keer op keer weer een gezellig feestje van gemaakt. SushsiSamba brengt niet alleen de 2 werelddelen Azië en Zuid-Amerika, maar ook de mensen bij elkaar.  

SushiSamba is een van de weinige concepten dat een succes is geworden zonder te leunen op de aanwezigheid van louter de grotere DJ namen, maar is vooral bekend om haar goede muziek gebracht door getalenteerde DJ’s.  Hierbij geniet de een wat meer bekendheid dan de ander, maar allemaal zijn ze van uitzonderlijke kwaliteit. Behalve de goede DJ’s en de lekkere muziek biedt SushiSamba nog wat extra’s in de vorm van het entertainment, lekkere sushi die gratis wordt uitgedeeld en de garantie voor een leuke en goede sfeer. Tijdens de viering van het tweejarig bestaan zal ook zeer zeker aan deze verwachtingen worden voldaan.

De entertainment en entourage zullen tijdens deze avond geheel in het teken staan van de Aziatische en Zuid-Amerikaanse cultuur, met al hun charmes, warmte, en mystiek. De diversiteit van de muziek in de twee zalen zorgen dat een ieder kan genieten van zijn of haar voorkeur. De muziekstijlen in de beneden zaal zijn voornamelijk Latinhouse/soulfullhouse/urbaneclectic. In de boven zaal zijn het voornamelijk Latin en R&B, with a little touch of Asian flavour. 

De DJ’s die tijdens het 2-jarig bestaan jullie zullen laten bewegen zijn Tony Cha Cha, Kevin Ramos, Le Mar, Skitzofrenix, Maroy, Groo-Vin, Marc MacRowland, Jay Buca, en Mixmaster J.

Onze doelgroep is de “partyminded”  “experimenting”, “thrillseeking” “stylish” and “supersexy” partyfreak van 21 jaar en ouder, die houdt van dansen, leuke mensen en een goede sfeer. 

De Thalia Lounge opent 28 maart haar deuren om 23.00u wees op tijd en koop je kaart in de voorverkoop want vol=vol. 

Datum: vrijdag 28 maart

Tijd : 23.00-05.00

Plaats: Thalia Lounge, Kruiskade 31 Rotterdam

Vvk : € 14,- (ex fee)

Vvk @ : Easyticket.nl, Rotterdam-Velvet

Meer info: www.sushisamba.nl