SushiSamba weekender 29 february - 1 march
18/02/2008

Februari is de Carnaval’s maand bij uitstek in zowel Europa als in Zuid-Amerika. Aangezien wij in Europa zitten betekent dit normaliter, bier, de polonaise, hoempapa muziek en onder de rivier vaak ook nog een optreden van Vader Abraham of Arie Ribbens……….

En toen was er SUSHISAMBA!!!!!!

SUSHISAMBA weet wel de echte Zuid-Amerikaanse carnavals sferen in huis te halen. Geen bier maar Carpariñhas, geen polonaise maar samba, geen gehoempapa maar Latinhouse en Latin muziek en in plaats van Vader Abraham zijn er Brassbands en Samba danseressen (als jij niet naar Brazilië gaat, brengen wij Brazilië bij jou!).

Maar wat je niet in Rio tegen komt en wel bij SUSHISAMBA zijn natuurlijk de Sushibabes en natuurlijk de gratis sushi die door deze aziatische schoonheden wordt uitgedeeld. 

Dit keer maken we er voor de gelegenheid een speciale “SUSHISAMBAWEEKENDER” van dus vrijdag 29 februari en zaterdag 1 maart is het SushiSamba time!!!. Je voorverkoopkaartje is dan ook geldig voor beide dagen.

Speciaal voor deze edities hebben we een extra grote line-up: Gregor Salto (Nederlands meest geboekte DJ van 2007), Groo-Vin, Le Mar,  Rowel Sinister, Jay Buca, Maroy, The Outsiders, Qcue en Mixmaster J. De MC’s van de avond zijn Crown (hitproducer van diverse nationale en internationale artiesten) en E.J. 

SUSHISAMBA @ ONE OF THE HOTTEST CLUBS IN ROTTERDAM.

DATE: FRIDAY THE 29th OF FEBRUARY & SATURDAY THE 1st OF MARCH

PLACE: THALIA LOUNGE

ADDRESS: KRUISKADE 31 (NEXT TO HILTON HOTEL)

TIME: 23:00-05:00

ENTRANCE PRESALE: 12 EURO (presale ticket valid for 2 days)

@:easyticket.nl, Rotterdam: Velvet, Sister Moon, Lijfstijl.